Dons atklājis, kapēc vairs nesvin dzimšanas dienu; “Man tiešām ir ļoti garlaicīga dzīve…”

Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, dzimis 1984. gada 10. aprīlī Saldū, ir ievērojams latviešu dziedātājs. Ar savu muzikālo talantu viņš ir guvis atzinību Latvijas mūzikas nozarē.

Dons sāka savu mūzikas karjeru 2003. gadā, gūstot pirmo slavu realitātes šovā ‘Talantu fabrika’.

Kopā ar dziedātāju Lily, viņš izdeva albumu, kura vairākas dziesmas kļuva par Latvijas hitiem. Viņa pirmā soloalbuma ‘Lights On’, izdots 2006.

gadā, tituldziesma kļuva populāra ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Savu talantu demonstrēja arī teātra izrādē ‘Adata’ Latvijas Nacionālajā teātrī, izpildot dziesmu ‘Ja tu man esi’ 2007. gadā.

2008. gadā Dons izdeva albumu latviešu valodā ar nosaukumu ‘Lelle’ un daudzus gadus sadarbojās ar komponistu Zigmaru Liepiņu.

Viņš piedalījās arī mūzikas konkursos kā Latvijas pārstāvis, iegūstot 4. vietu Jaunajā vilnī 2008. gadā un 2. vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā 2010. gadā ar dziesmu ‘My Religion Is Freedom’.

Dons pavadīja laiku dzīvojot Londonā un uzstājoties ar pseidonīmu Art Green. 2012. gadā viņš izdeva singlu ‘Signāls’, kas kļuva par 2012. gada radiohitu un uzvarēja konkursā ‘Muzikālā banka 2012’.

Turpmākajos gados Dons turpināja izcili izpildīt savas dziesmas, uzvarot ‘Muzikālajā bankā 2013’ ar dziesmu ‘Pēdējā vēstule’ no albuma ‘Varanasi’, kā arī sekojošajos gados ar dziesmu ‘Pāriet bailes’.”

Latvijas iemīļotais un plaši pazīstamais mūziķis Dons šoreiz, kādā no raidījumiem atklājis, kapēc viņš ir izvēlējies nesvinēt savu dzimšanas dienu…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment